Sälja bil till bilhandlare – Så funkar det

author
Redaktionen

Senast uppdeterad: April 16, 2024

banner

Fördelarna med att sälja till en bilhandlare

Att överlåta din bil till en professionell bilhandlare bjuder på flera betydande fördelar:

  • Säkerhet: Bilhandlare är bundna av striktare lagar och regler än privatpersoner, vilket ger en extra säkerhet för dig som säljare.
  • Omedelbar betalning: När affären väl är överenskommen kan du förvänta dig snabb betalning. Inga fördröjningar eller oro för att pengarna inte ska komma.
  • Inga annonseringskostnader: Du sparar tid och pengar då du inte behöver marknadsföra din bil, hantera förfrågningar eller arrangera möten med potentiella köpare.
  • Professionell värdering: Få en rättvis värdering av din bil baserad på marknadsvärde och skick, utförd av kunniga experter.

Hur fungerar processen?

  1. Kontakta oss: Starta processen genom att kontakta oss eller fyll i vårt onlineformulär med information om din bil. .
  2. Kostnadsfri bilvärdering: Vi gör en kostnadsfri bilvärdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage.
  3. Erbjudande: Vi kommer att skicka ett erbjudande baserat på värderingen. Om du accepterar detta erbjudande, säkrar vi att allt går smidigt vidare.
  4. Betalning och Upphämtning: När du accepterat erbjudandet så har du pengarna på ditt konto inom 24 timmar. Vi hämtar också bilen hemma hos dig kostnadsfritt inom 72 timmar. 
  5. Avslut: Du kan nu njuta av en snabb och bekymmersfri bilförsäljning.

Varför Wowto?

På Wowto tar vi stolthet i att erbjuda en tjänst som inte bara är effektiv utan också helt transparent. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och informerad genom hela processen. Genom att arbeta med Wowto, väljer du en partner som värderar ärlighet och service. Vi strävar efter att göra din bilförsäljning så bekväm och lönsam som möjligt.

Sälj din bil till oss

author

Artikel skriven av

Redaktionen

Vi är hjärtat bakom allt innehåll på Wowto, bestående av skribenter och bilentusiaster som delar med sig av nyheter, guider och djupgående artiklar om allt som rör bilvärlden. Vårt mål är att informera, inspirera och vägleda dig genom din bilresa, från köpguider till underhållstips.

FÅ DET SENASTE FRÅN OSS PÅ WOWTO

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett
tryggt och smart bilägande direkt i din mejl och mobil.

Vänligen fyll i e-postadressen