cover

Frågor och svar

Hos oss kan du smidigt finansiera ditt bilköp via flera storbanker som vi samarbetar med. Du får ett kreditbesked inom 5 minuter. När finansieringen är godkänd och kontantinsatsen på minst 20% är lagd kan köpet slutföras och bilen skrivs över på dig. Där efter skickar banken ut en månadsfaktura på finansieringen av din bil. Du kan när som helst betala av lånet utan extra kostnad.

Om du mot all förmodan skulle vara missnöjd med ditt bilköp hos oss på Wowto så önskar vi att du tar kontakt med ansvarig säljare för att reda ut orsak till varför man inte är nöjd för att se om vi kan hitta en lösning tillsammans.

När det gäller garantier samarbetar Wowto med AB Svensk Bilgaranti och Autoconcept Insurance AB. Våra samarbetspartners är noga utvalda för att kunna erbjuda dig som kund maximal trygghet. AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget inom bilgarantier i Norden och Autoconcept Insurance AB grundades 2002. Via Fordonsbolagets garantipartners kan du som kund köpa till Sveriges tryggaste garantier från 6 – 24 månader till förmånliga priser.

När du köper en bil av oss ingår det alltid en uppsättning däck och vi erbjuder förmånliga priser för dig som önskar köpa till en  extra uppsättning. Alla vår bilar levereras nyrekondade, testade och genomgångna av en tekniker. Önskar man köpa till garanti så hjälper vi till med det med.

Distanspaketet skapades för att göra det så enkelt som möjligt för dig som redan har bestämt dig för en av våra bilar i lager. Med vår smarta betalningslösning kan du signera ditt avtal inom loppet av minuter via din telefon, och få bilen levererad till din verksamhet eller hemadress inom ca 3 arbetsdagar. Vi lämnar 14 dagars (eller max 30 mil) öppetköp och erbjuder alltid förmånlig ränta för dig som väljer att använda dig av vårt distanspaket.

Din köpta bil levereras i vår bildrömsanläggning i Rosersberg men vi erbjuder även kostnadsfri hemleverans genom vårt distanspaket där du även har 14 dagars eller max 30 mil körda öppet köp.

När du köper bil från en bilhandlare behöver du alltid påvisa giltig legitimation. I övrigt är det vårt ansvar som återförsäljare att se till att all dokumentation bifogas vid ditt bilköp.

Du har bara öppet köp ifall bilhandlaren erbjuder öppet köp. I t.ex vårt distanspaket har du öppet köp de två första veckorna, förutsatt att du inte kört fordonet längre än 30 mil.

När du köper din bil hos oss erbjuder vi våra kunder möjligheten att köpa till garanti till aktuell bil. Kontakta våra säljare för att få reda på mer angående våra garantier och prisinformation.

FÅ DET SENASTE FRÅN OSS PÅ WOWTO

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett
tryggt och smart bilägande direkt i din mejl och mobil.

Vänligen fyll i e-postadressen