Är det dags att sälja din bil?

Funderar du på att sälja din bil? Det kan vara både krångligt och tidskrävande – men inte med oss på Wowto. Välj mellan att sälja bilen direkt till oss eller låt oss förmedla din bil till rätt köpare.

Låt oss förmedla din bil

Om du låter oss att förmedla din bil innebär det att vi agerar som din representant, där vi tar hand om din bil som om den vore vår egna. Vi marknadsför den via våra kanaler och vårt breda kontaktnät för att slutligen hitta en köpare.

Detta alternativ är perfekt för dig som söker en bekymmersfri process och vill utnyttja vår expertis för att få bästa möjliga pris för din bil.

Sälj din bil till oss direkt

Vill du ha en snabb affär och vill bli av med bilen omgående? Då kan vi köpa din bil direkt. Processen börjar med en noggrann värdering av din bil, där eventuella kostnader för skador eller reparationer dras av från det slutliga priset. Vi köper in bilar med max 14.000 mil på mätaren.

Detta alternativ passar dig som önskar en snabb affär och vill ha pengarna på kontot inom 24 timmar, utan att behöva vänta på att en köpare ska hittas.

Använd din nuvarande bil som inbyte

Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss? Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss – eller kontakta oss på 08 322 900

Frågor och svar

När du väljer att förmedla din bil genom Wowto, agerar vi som din representant och tar hand om allt från marknadsföring till att hitta den bästa köparen. Detta alternativ är perfekt om du vill maximera försäljningspriset utan att själv behöva hantera processen. Om du däremot föredrar en snabbare affär, kan du sälja din bil direkt till oss. Vi utför en noggrann värdering, och du får betalt snabbt, ofta inom 24 timmar. Detta passar dig som vill ha en okomplicerad och snabb försäljning utan att vänta på en köpare.
Prissättningen av din bil när du säljer till oss på Wowto är en noggrann och transparent process. Vi använder oss av en kombination av faktorer för att säkerställa ett rättvist och marknadsmässigt pris på din bil. Här är stegen vi följer: Fordonets Skick: Vi börjar med en grundlig genomgång och inspektion av din bil för att bedöma dess skick. Detta inkluderar en utvärdering av bilens mekaniska tillstånd, exteriör och interiör. Marknadsvärdering: Vi använder aktuella marknadsdata för att jämföra priser på liknande bilar (samma märke, modell, årsmodell, och miltal). Detta hjälper oss att förstå bilens aktuella marknadsvärde. Extrautrustning och Tillval: Vi tar hänsyn till eventuell extrautrustning eller speciella tillval som kan öka bilens värde. Marknadsförändringar: Priset kan också påverkas av efterfrågan och säsongsmässiga faktorer som påverkar bilmarknaden vid tidpunkten för försäljning. Tidigare Ägandeskap och Historik: Fullständig servicehistorik och tidigare ägandeskap spelar också en roll i prissättningen. En bil som är väl underhållen och har dokumenterad servicehistorik tenderar att ha ett högre värde. Genom att kombinera dessa element kan vi erbjuda ett konkurrenskraftigt och rättvist prisförslag för din bil. Vår målsättning är att processen ska vara så transparent och förståelig som möjligt för dig som säljare.
Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 14 000 mil.
Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto. Pengarna ser du redan samma dag.
Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.
Ja, om du har en Honda. Tänk på att det kan tillkomma avgifter när du löser din privatleasing i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.
cover
SÄLJ DIN BIL UNDER 24H
Vanligtvis tar det mindre än 24h från värdering till betalning på ditt konto.
cover
FRI UPPHÄMTNING I HELA SVERIGE
Vi hämtar din bil hemma hos dig i hela Sverige, kostnadsfritt och inom 72h.
cover
PENGARNA PÅ KONTOT IDAG
Du får pengarna samma sekund som du lämnar över bilen.
cover
BILAR EFTERFRÅGAS
Vi köper gärna din bil som gått max 14.000 mil och säkerställer omedelbar betalning.